Ejerforeningen Teglvænget - Vangs Alle består af 13 opgange, med i alt 139 lejligheder.

 

Teglvænget 1 - 19 og Vangs Alle  6  - 8


Ejendommen er opført i funktionalistisk byggestil mellem 1952 og 1960 og bygningen er eksemplarisk i forhold til denne byggestil. Vi er i ejerforeningen rigtig stolte af og glade for vores hus og passer godt på det. Vi har fået nye (lidt større) altaner i 2020 og de er fuldstændig magen til de tidligere, bare 40 cm dybere. Så vores hus har fortsat det rigtige stramme og stilrene look. Livet, solen og udsigten til Østre Anlæg nydes i stort omfang på altanerne.

Ejerforeningen ledes af en demokratisk valgt bestyrelse og vi afholder generalforsamling hvert forår. Vi har en professionel ejendomsadministrator og en professionel vicevært.

Rigtig mange har haft deres lejligheder og boet i dem i mange år - man flytter simpelthen helst ikke væk igen. De fleste lejligheder bebos af ejerne og en mindre del er lejet ud. Desuden har vi klubværelser på 5. sal. Der hører et klubværelse med til hver lejlighed. Nogle ejere bruger disse til oplag eller gæsteværelse og andre lejer ud til studerende mv.

Til enkelte lejligheder hører der en garage med. I vores gård har vi desuden andre garager, som er separate ejerforeninger eller ejes af en enkelt ejer, der udlejer dem.

Til hver lejlighed kan man få en parkeringstilladelse til gården - der er dog ikke garanti for plads.

Vores gård trænger til en make over - vi arbejder på sagen. Der er dog et ret stort grønt område.