ADMINISTRATION PÅ DEN NEMME MÅDE

Spar Nord Ejendomsadministration har gennem årtier oparbejdet en række gedigne kompetencer inden for totaladministration af andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme. Hvordan kan vi hjælpe dig? Kontakt os på 96 16 18 80 eller ejendomme@sparnord.dk, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Vi er der, når du har brug for et godt råd

Vores brede produktsortiment og fornuftige priser gør, at vi er et godt match for de fleste andelsboligforeninger og ejerforeninger. Og den oplagte samarbejdspartner til administration af udlejningsejendomme.

Vi kan det, du forventer

Uanset om du repræsenterer en andelsboligforening, ejerforening eller driver en udlejningsejendom, finder du det, du søger hos Spar Nord Ejendomsadministration: Vi kan blandt meget andet stå for regnskaber, budgetter, betaling af regninger og faste udgifter, opkrævning og vand- og varmeregnskab, kontrol af indbetalinger, varsling af huslejestigninger og arbejdet med at rykke for manglende betalinger. Kort sagt de administrative opgaver, der er forbundet med at eje en forening og ejendom.

Lone Kragelund Aebeloe

Ejendomsadministrator

lkl@sparnord.dk